Politike

Prokuroria kërkon burg për sekserin e gjyqtarit Shkëlqim Miri

1 vit e 8 muaj burg  është masa e dënimit që Prokuroria ka kërkuar për Alban Bucin, i cili akuzohet si personi që ka ndërmjetësuar dhe dorëzuar paratë e ryshfetit tek gjyqtari Shkëlqim Miri, duke mundësuar edhe lirimin e mikut të tij, Gentian Doda.

Alban Buci po gjykohej në të njëjtin proces me të dënuarin për vrasje Gentian Doda. Ish gjyqtari i Gjykatës së Apelit në Tiranë, Shkëlqim Miri është dënuar me 2 vit e 6 muaj burg, pasi akuzohet për korrupsion. Dyshohet se gjykatësi Miri kundrejt ryshfetit lehtësoi akuzën për të dënuarin Gentian Doda, nga vrasje me dashje ne plagosje të rëndë, çka i mundësoi atij lirinë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.