Politike

Mimi Kodheli flet për kritikat ndaj PS-së

Deputetja socialiste Mimi Kodheli ka folur për veprimet e opozitës në “A shoë” në Neës24. Ajo tha se opozita e ka humbur busullën, ndërsa maxhoranca ka hallet e veta.

“Busulla është e rëndësishme në jetë sepse të përcakton disa ekuilibra që duhet t’i kesh, pavarësisht tundimeve, pavarësisht erërave. Nuk e di nëse busulla quhet shikim por busullën e ka humbur opozita.

Maxhoranca mund të ketë problemet e veta, nuk dua të fshihem pas gishtit. Problemet e maxhorancës dhe opozitës shqiptare janë problemet e shoqërisë shqiptare. Ne merremi dhe me hallet e opozitës sepse merremi me hallet e gjithë Shqipërisë”, tha Kodheli.

Për sa i përket qëndrimeve kritike, Kodheli tha se nuk janë domosdoshmërisht kundër. “Të jesh kritik nuk do të thotë të jesh kundër. Do të thotë t’i shikosh në ndonjë këndvështrim ndryshe por jo domosdoshmërisht të jesh kundër”, tha ajo.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.