Sociale

Moderatori shqiptar e thotë troç: Në media ka prostitucion, ambient i ndyrë

Gazetari i njohur Enkel Demi e ka cilësuar median si një ambient të ndyrë, ku ka prostitucion. I pyetur mbrëmjen e shkuar në emisionin “Tempora” nëse mendon se ekziston seksizmi në hapësirën mediatike, Enkeli foli me tone të ashpra, dhe në mënyrë të drejtëpërdrejtë.

“Ekziston dhe është ambient i ndyrë. Shumë shpesh paragjykohesh dhe nga pamja e jashtme apo mënyra se si prezantohesh në kamera. Është ambient i ndyrë, ka prostitucion në media. Për fat të keq e bëjnë njerëz të njohur. Dhe shumë shpesh viktima janë vajza të vogla, por dhe djem të cilët duan të bëjnë karrierë. Shkaktarët janë ata që kanë gjëra në dorë, që kanë pushtet në media dhe nuk janë pronarët e medias.”

Pas deklaratës së fortë, moderatorja Sonila Meço e mbështeti plotësisht mendimin e kolegut të saj duke thënë: “Mendoj edhe unë si ty!”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.