Aktualitet

Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri

Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre.

Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian.

Sipas Macoveit veprimet e opozitës rrezikojnë të dërgojnë mesazhin e gabuar te partnerët evropianë, duke shtuar se episodet e dhunshme, si dhe gjuha e përdorur nga udhëheqësit e opozitës janë të papranueshme për çdo demokraci evropiane.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.