Politike

Rama pret eurodeputetët e PE në një tryezë të rrumbullakët

Pas takimit me liderët e opozitës, Delegacioni i paralmetit Europian ka zhvilluar takim edhe ministrin e Brendshëm dhe kryeminsitrin Rama.

Pas takimit, ministri Sandër Lleshaj nuk dha asnjë deklaratë për mediat. ndërkohë që vijon takimi në Kryeministri, ku ndodhet Rama dhe Gent Cakajt, të cilit i janë deleguar detyrat e ministrit të Jashtëm.

Pritet që në përfundim të këtij takimi, kryeministria të lëshojë edhe një deklaratë me detaje të takimit.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.