Politike

Materiale komprometuese, Tahiri: Mjafton baba Taku, s’kam nevojë për Ramën

saimir-tahiri-1551359282-933x445-770x433

Pas daljes nga Prokuroria e Krimeve të Rënda, ku u njoh me akuzat që rëndojnë mbi të, Saimir Tahiri foli shkurtimisht për gazetarët.

Ai u pyet nëse si ish-ministër i Brendshëm ka materiale komprometuese për zyrtarë të lartë të vendit dhe me ato bën shantazh. Tahiri u përgjigj se: “Këtij vendi kaq të vogël i mjafton Baba Taku me çantën e zezë, nuk ka vend edhe për Saimir Tahirin. Unë kam vetëm të vërtetën time.”

Gazetarët gjithashtu e pyetën se a ka mbështetjen e kryeministrit Rama, i cili kohët e fundit ka përcjellë mesazhe për t’i kërkuar falje, Tahiri ka thënë: “Nuk më duhet fare. Nuk më duhet mbështetja e askujt, më duhet vetëm e vërteta ime. Nëse nuk e kuptoni se sa e rëndësishme është e vërteta për një njeri, nëse mendoni se për të vërtetën duhet mbështetja e dikujt, mbështetja politike e dikujt, e keni gabim. Unë ia dal edhe pa këto dhe do t’ia dal.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.