Aktualitet

Protestuesit ndezin zjarr në kryeministri

fsdf36

Një grup protestuesish kanë ndezur zjarr në hyrje të Kryeministrisë.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i gardës me ujë dhe gaz lotsjellës, duke i dhënë kështu fund flakëve.

Prej 4 orësh protesta vijon të jetë e tensionuar, ku herë pas here shënohen episode të veçanta mes protestuesve që mësyjnë drejt kryeministrisë dhe punonjësve të gardës që mundohen t’i bëjnë ballë duke përdorur gaz lotsjellës dhe ujë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.