Politike

Pamjet me dron/Protestuesit e opozitës mbushin bulevardin (Video)

Mijëra protestues janë derdhur në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” duke iu përgjigjur thirrjes së opozitës së bashkuar për të protestuar kundër qeverisë dhe për rrëzimin e saj.

Në protestë nuk ka flamuj partiakë por vetëm flamuj kombëtarë dhe qytetarët kanë marshuar nga rrugë të ndryshme të kryeqytetit drejt bulevardit me pankarta e slogane të shumta. Nuk mungon një karikaturë e kryeministrit Edi Rama si presidenti venezuelas Maduro. Protestuesit janë të pajisur me vuvuzela, ndërsa kanë lëshuar dhe thirrje “Poshtë Rama”, “Rama ik”, etj.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: