Politike

Rama flet për protestën e opozitës në 16 shkurt: Kam vetëm një shqetësim

Kryeministri Edi Rama, nga takimi “Bashkia që duam” në Lezhë ka komentuar protestën e opozitës që pritet të mbahet në 16 shkurt në Tiranë.

Edi Rama ne Lezhe1

Një qytetar gjatë bisedës i ka thënë Ramës që të mos ketë frikë për datën 16 pasi sipas tij qeni që leh nuk të ha. Ndërsa shefi i qeverisë i është përgjigjur se  ai ka vetëm një shqetësim, dhe shqetësimi qëndron tek njerëzit që i besojnë opozitës.

REPLIKAT

Qytetari: Mos ki frikë në datën 16.

Rama: Unë, joo!

Edi Rama ne Lezhe

Qytetari: Qeni që leh nuk të ha.

Rama: Mos ki merak fare, unë kam vetëm një shqetësim, jam realisht i shqetësuar për ata që i besojnë akoma këtyre realisht. Prindër, burra, gra, hiqi ata të baskisë, se  do çohet bashkia Lezhë komplet, apo bashkia Shkodër me Voltanën etj. Por realisht ka njerëz që sëkëlldisen dhe shkojnë pas tij. a

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.