Politike

Gjykata refuzon kërkesën e lirimit të dy ish-deputetëve socialistë, Ndoka dhe Cuko

Gjykata për Krimet e Rënda ka refuzuar kërkesën për të liruar nga masa “arrest në shtëpi” dy ish-deputetët socialistë, Arben Ndoka dhe Arben Cuko.

Ndoka dhe Cuko u arrestuan gjatë operacionit “Vol vo 4” në tetor të vitit 2018, shkruan panorama.

Ndoka është i dyshuar për disa vepra penale mes te cilave “tjetërsim pronash” dhe “falsifikim dokumentesh”. Cuko është i dyshuar për veprën penale “korrupsion pasiv”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.