Politike

Rama kritika ndaj FRESSH, zbulohen detaje nga mbledhja me dyer të mbyllura

Edi-Rama-1024x576

Dalin në dritë disa prej vendimeve të Kryesisë së PS-së, e cila pati ditën e sotme një mbledhje me dyer të mbyllura.

Kryesia e PS-së, ka vendosur zhvillimin e Kongresit të partisë në 30 mars, për të diskutuar për zgjedhjet lokale.

Në mbledhje, është bërë një analizë e punës organizative të PS-së në 12 qarqe.

Kryeministri Rama, ka kritikuar të rinjtë e FRESSH për mungesën e informacionit në lidhje me pakënaqësitë e studentëve.

Sa i takon ndryshimeve të mundshme në qeveri Rama është shprehur:

“Çdo gjë hap pas hapi. Unë nuk e them asnjëherë fjalën fundit të parën. Di gjithmonë radhën e lëvizjeve, pasi gjithmonë mendohem gjatë para se të bëj lëvizjet. Ne do të bëjmë gjërat e duhura dhe do t’i përgjigjemi me dinjitet shqetësimit të studentëve”- tha Rama.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.