Aktualitet Sociale

Pamjet në protestë, shihni se si e përzënë studentët gazetaren e “Top Channel” (VIDEO)

Pas pothuajse 1 jave protestë tek Ministria e Arsimit, studentët janë zhvendosur para ambienteve të Kryeministrisë. Ndryshe nga ditët e tjera protestuesit nuk kanë pranuar të japin intervistë për televizionin “Top Channel” pas teatrit të shëmtuar që u bë dy ditë më parë, ku Rama dhe FRESSH-istët, nisën një dialog në emër të studentëve.

Me thirrjet “ik,ik,ik” gazetarja dhe operatorët u larguan nga protesta.

9DE374F6-CD8B-4D35-B5AC-5D589C253F28

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.