Aktualitet

Kjo ishte e dashura finlandeze e Ramush Haradinajt para se ai të lidhej me Anitën

474351_auto-ramushi21515408041_ff

Ju të gjithë e njihni bashkëshorten e Ramush Haradinajt, Anitën.Ata janë njoftuar gjatë kohës sa Anita ishte gazetare kurse Ramushi kryetar i AAK-së.

Nga takimet zyrtare nisi edhe lidhja mes tyre që u kurorëzua me martesë.

Por para se të dashurohej me Anitën, Haradinaj kishte një të dashur tjetër me të cilën kishte mbajtur lidhje të gjatë, shkruan Magazina.al

Haradinaj u njoftua me Joanna Carsson me të cilën krijuan një lidhje e cila zgjati për disa kohë.Siç ka treguar vet në librin “Rrëfimi për luftën dhe lirinë”, ka bashkëjetuar me Joannën.

Madje lidhja mes tyre nuk është shkëputur as kur Haradinaj la perëndimin dhe erdhi në Kosovë për t’iu bashkuar luftës për liri.

Në fotografitë e publikuara në librin e shkruar nga Bardh Hamza shihet se e dashura edhe gjatë luftës ka ardhur dhe ka takuar Komandantin e Zonës Operative të Dukagjinit.

Lidhja mes Haradinaj me Carsson ka vazhduar edhe pas luftës, por më pas ajo ka marrë fund.

Tash çifti Anita dhe Ramushi kanë krijuar një lidhje të përsosur duke u bërë model edhe për të tjerët.

474345_auto-haradinaj31515408046_ls

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.