Aktualitet

Skandali i falsifikimit në SHBA me kompaninë e Unazës së re, Kryemadhi-Ramës: Turp e mos u ngopsh!

MONA-MBLEDHJA

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka reaguar për faktet e publikuara lidhur me falsifikimin e gjithë dokumentacionit nga kompania që do të ndërtojë projektin e Unazës së Re.

Në një reagim në Facebook, Kremadhi shprehet: “Tani e kuptoj ku shkojnë paratë! 🤔😰

E kuptoj edhe pse mbllaçitet kur i themi që të dëmshpërblejë banorët e Unazës së Re! Bëje zemrën gur, mos i dërgo në offshore, por jepja qytetarëve të tu, që kanë 27 vjet që paguajnë drita, ujë dhe taskat që ti ke rritur. ATA i dhanë vlerë tokës aty! Është e padrejtë të shkatërrosh jetën e 1000 familjeve, vetëm e vetëm që ti të marrësh 18 milion euro dhe klientët e tu pallate. Turp, mos u ngopsh

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.