Politike

Rama: Vorë-Fushë Krujë ka përfunduar. Komentuesit: Eshtë burim aksidentesh

Kryeministri Edi Rama ka postuar mëngjesin e sotëm një video ku tregon se është rikonstruktuar aksi rrugor Vorë-Fushë Krujë. Të shumtë janë qytetarët që i vënë në pah kryeministrit Rama se rruga është ndërtuar jashtë standarteve. “Me dy korsi të ngushta dhe pa mbrojtëse anësore. Mungon dhe ndriçimi, duke u bërë burim për aksidente”, shkruajnë komentuesit. Rama e pranon por thotë se është më mirë se kur ishte gjithë gropa.

Ky është një nga akset më të rëndësishme në vend që lidh kryeqytetin me veriun e vendit.


*Postimi i Rames në facebook

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fedirama.al%2Fvideos%2F213103926246695%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.