Sociale

Dokumenti/ Ministrja e Shëndetësisë me doktoraturë të vjedhur?

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirlliu ka mbrojtur Doktoraturën me një material të vjedhur. Denoncimi është bërë sot nga Lëvizja për Universitetin, ndërsa deri më tani nuk ka një reagim nga znj.Manastirlliu.

Ministrja ka kryer fakultetin e Shkencave të Natyrës në vitet 2000, ndërsa në 2013 ka mbrojtur doktoraturën me temë : “Krahasimi i monitorimeve të mjedisit në landfill-in e Sharrës, para dhe pas ndërhyrjes si dhe ndikimet në mjedis”. Pikërisht ky punim është plagjiaturë thotë Lëvizja për Universitetin.

“Në kapitujt hyrës e ka kopjuar thuajse në çdo gërmë nga puna shkencore e diplomantit për master shkencor nga Republika e Afrikës së Jugut, Fannie Mnisi. Herë pas here në tekst duket se është zëvendësuar emri i lokalitetit Albert Luthuli me emrin e Tiranës, për të dalë në konkluzionet “shkencore” për famëkeqin landfill të Sharrës. Në vend të punës shkencore me dinjitet, mashtrim dhe turp! Ne kërkojmë shkarkimin e menjëhershëm të Ogerta Manastirliut nga posti i Ministres së Shëndetësisë”, shkruhet në faqen në facebook të Lëvizjes për Universitetin.

DOKTORATURA E MANASTIRLLIUT

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.