Aktualitet

Çështja “Xhisiela”, gjykata merr vendim për djalin e deputetit socialist

Foto-kryesore-feature-2-22-1

Gjykata e Krujës ka pranuar kërkesën e Rexhep Rrajës, djalit të deputetit të Partisë Socialiste Rrahman Rraja, për gjykim të shkurtuar. 24-vjeçari është në burg pas denoncimit nga ish-e dashura e tij Xhisiela Maloku, se është dhunuar dhe kërcënuar prej tij. Denoncimi u tërhoq, por procesi vijoi më tej dhe është caktuar që seanca e radhës të zhvillohet në datën 4 dhjetor.

Pas pranimit të gjykimit të shkurtuar, nëse ai shpallet fajtor dhe dënohet, do të përfitojë një ulje dënimi me 1/3-ën. Në seancë ishte e pranishme dhe Xhisiela Maloku. 25-vjeçarja tha para gjyqtares Engjëllushe Tahiri se ka gënjyer në kallëzimin e saj për shkak të xhelozisë. Xhisiela në këtë proces ka statusin e të dëmtuarës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.