Bota

Vuçiç tallet live me Ramush Haredinajn. Po flamurin e Kosovës ku e harroi?

vucic-2

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, ka komentuar foton e përbashkët të dy qeverive të bërë ditën e sotme atë të Shqipërisë dhe atë të Kosovës, si dhe gjestin e Shqiponjës.

Në një intervistë në ‘Oki’ (Syri), Vuçi tha se kjy ëhstë një veprim që shqiptarët e bëjnë kudo, por ajo që bie në sy është mungesa e flamurit të Kosovës.

‘Ku ishte ky flamur? Vetëm flamur shqiptar kishte dhe simbole shqiptare një ide bashkimi me Shqipërinë që ka lindur herët dhe jo sot me nënshkrimin që bërën në flamurin shqiptar, Haradinaj dhe Rama. Një përfaqësues i lartë perëndimor me ka thënë se shqiptarëve u lejohet të bëjnë gjithçka dhe ç’të mundën ndërsa juve jo (serbët)’, tha Vuçiç.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.