Aktualitet

“Çmendet” fierakja, dhunon burrin dhe vajzën e mitur

Përditë e më shumë shtohen rastet kur burrat marrin urdhër mbrojtje në Fier. Ky fenomen, që vite më parë thuajse nuk njihej, tanimë është kthyer në rutinë për qytetin e Fierit.

Këtë herë një 31-vjeçare me inicialet K.M. pasi ka ushtuar dhunë fizike ndaj burrit të saj një vit më të madh, po të njejtën gjë e ka bërë edhe mbi vajzën e mitur.

Të ndodhur në këto kushte, për at e bijë është plotësuar kërkesë padia përkatëse, për lëshimin e urdhërit të menjëhershëm të mbrojtjes.

Njoftimi i policisë
Më datë 19.11.2018, u plotësua kërkesë padia, për lëshimin e urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes, për shtetasin G. M., vjeç 32, banuese në Fier, pasi bashkëshortja K. M., vjeçe 31, ka ushtuar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij dhe vajzës së mitur K.M. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës së Parë Fier. Ligji Nr. 9669, datë 18.12.2006, Për masa ndaj dhunës në marrëdhënie familjare.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.