Bota

Mediat maqedonase: Gruevski ‘zhduku’ paratë para se të arratisej në Hungari

Nikola-Gruevski-int105-1

Ish-kryeministri tashmë në “azil” në Hungari, Nikolla Gruevski, raportohet se ka boshatisur llogaritë e tij ballkare dhe në njëfarë mënyre ka likuiduar pronat e tij.

Sipas mediave në Maqedoni, ky fakt u mor vesh pasi Gruevski, në kohën kur Gjykata e Apelit po shqyrtonte provat që e fajësonin ose jo ish-kryeministrin, ky i fundit raportohet se ka boshatisur llogaritë bankare.

“Edhe pse këto informacione janë jozyrtare, Prokuroria Speciale Publike konfirmoi zyrtarisht se nuk ka mundësi që të bllokojë llogaritë bankare të Gruevskit për shkak se aktualisht nuk ka para dhe pronë në emër të tij, ndërsa llogaritë e tij bankare janë zero,” shkruan “Nezavisen”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.