Bota

Gjyqtari i emëruar nga Trump detyron Shtëpinë e Bardhë t’i heqë bllokimin reporterit të CNN

merlin_146487009_d8bdd2b1-ded9-4533-bcba-1659c35cce5d-jumbo

Presidenti Trump urdhëroi pak ditë më parë stafin e tij i heqë akreditimin reporterit të CNN, Jim Acosta pas një debati që pati me këtë të fundit në një konferencë për shtyp.

“CNN-it duhet t’i vijë turp për ty”, i tha Trump gazetarit që insistonte dhe nuk lëshonte mikrofonin gjatë konferencës.

Sot, si për ironi, një gjykatës i emëruar nga presidenti amerikan vendosi të quajë të paligjshëm bllokimin e gazetarit dhe të urdhërojë Shtëpinë e Bardhë të lejojë akreditimin e Jim Acostas.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.