Politike

Zv.ministrja greke: Të hapim dialog me Shqipërinë për minoritetin. E kanë kusht për BE-në

Zv/ministrja greke e rendit, Katerina Papakosta deklaron se me Shqipërinë, Greqia duhet të hapë një dialog të sinqertë për të drejtat e minoritetit.

Papakosta që është dhe shefe e partisë së vogël të djathtë, NEO u shpreh: “Ashtu si Shqipëria ka pretenduar për shqiptarët jashtë vendit autonominë apo dhe pavarësine, duhet t’i japë minoritetit të gjithë të drejtat. Ky përben dhe një kusht nga BE për integrimin europian.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.