Showbizz

Zanfina Ismaili tregon arsyen pse i dha fund lidhjes 11-vjeçare

Këngëtarja Zanfina Ismali i ka dhënë fund lidhjes së saj 11-vjeçare, dhe për herë të parë ka zgjedhur të flasë, duke treguar arsyet që çuan në ndarje. E ftuar në emisionin “Mirage”, Zanfina ka thënë çdo lidhje ka ulje e ngritje, por ka dhe di që u vjen fundi. “Ka zgjatur 11 vjet e gjysmë. Edhe në dashuri çdo fillim është i mirë, dhe çdo fund është i hidhur. Kur i vjen fundi gjërave në lidhje, si dashuria, besimi apo diçka e ngjashme, vjen edhe fundi”, u shpreh ajo.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.