Politike

Integrimi i Shqipërisë në BE, ambasadori Soreca: Më afër se kurrë

Ambasadori i BE-së në vendin tonë, Luigi Soreca deklaroi se Shqipëria është më pranë se kurrë drejt anëtarësimit në Bashkimit Europian. Mirëpo, ai theksoi se është i domosdoshëm dialogu ndërpartiak.

“Rruga e Shqipërisë drejt BE-së është shtruar. Shqipëria dhe Europa janë sot më afër se kurrë. Por është e rëndësishme që Shqipëria të qëndrojë e fokusuar në prioritetet kyçe dhe reformat.

Dialogu ndërpartiak është thelbësor dhe në interes të gjithë qytetarëve”, deklaroi ambasadori i BE-së në Tiranë Luigi Soreca.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.