Politike

Braimllari i LSI kundër Ramës: E shkatërroi me dashje Gjykatën Kushtetuese

Sekretari i pergjithshem i LSI-se, Endrit Braimllari ju pergjigj sot kryeministrit Rama pas permendjes se ketij te fundit te Kushtetutes, ne rastin e debatit per Sander Lleshin. Sipas Braimllarit, Rama eshte i fundit qe duhet te flase per Kushtetute pasi ai eshte pergjegjes per mosfunksionimin e Gjykates Kushtetuese.

POSTIMI I PLOTE

Bën moral një kryeministër trafikant i cili shkatërroi çdo institucion të këtij vendi.
Sot kryetrafikanti është i shqetësuar për Kushtetutën e vendit. Ky kryetrafikant është shaktari kryesor i shkatërrimit të institucioneve në vend. Sot nuk ka Gjykatë Kushtetuese sepse kryetrafikanti e shkatërroi me qëllim që të mos kontrollohet në paligjshmërinë e tij. Mbushi Shqipërinë me droge, varfëroi vendin në ekstrem, largoi të rinjtë dhe e dorzoi vendin në dorën e trafikantëve.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.