Politike

Takimi 60-minutësh në Presidencë, çfarë diskutuan Ilir Meta dhe Gramoz Ruçi

Në fokus të takimit 60-minutësh mes kryeparlamentarit Gramoz Ruçi dhe Presidentit Ilir Meta raportohet të ketë qenë zgjedhjet lokale.

Presidenti Meta e njohu Ruçin me konsultimet e zhvilluara prej tij për datën e zgjedhjeve të ardhshme lokale.

Gjithashtu, Presidenti Meta i bëri me dije Ruçit zhvillimin e procedurave transparente për të ftuar kandidatët, të cilët kanë paraqitur interesin për Kreun e Kontrollit të Lartë të Shtetit, me qëllim përzgjedhjen e një kandidati të përshtatshëm për këtë pozicion.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.