Aktualitet

Denoncimi/ “Si u fsheh skandali nga kryebashkiaku bashkë me deputetin socialist”

“Makina e Artur Bardhit (kryebashkiakut të Kurbinit) duke e ngarë i biri, ka thyer shtyllën e dritave, ka prishur një lokal, flitet dhe për të plagosur…! Sot e tërë policia kemi qenë në vendngjarje, por kur nuk ka asnjë deklarate, kjo nuk pranohet”.

Denoncimi është paraqitur nga ish-kryeministri Sali Berisha në faqen e tij në Facebook. Ish-kreu i qeverisë shprehet se, mesazhin ia ka dërguar një oficer policie.

Artur Bardhi bashkë me deputetin socialist Pjerin Ndreu, “kanë mbyllur ketë skandal”, thuhet më tej në mesazh, sipas Berishës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.