Politike

“Nuk ka birë k*rve të ma kaloj”, Mustafaj: Dako i dërgoi mesazh të qartë Ramës

Analisti dhe shkrimtari Besnik Mustafaj, ka qenë sot i ftuar në rubrikën “Opinion” në News24, ku ka folur në lidhje me akuzat e fundit që janë bërë kundër Vangjush Dakos.

Mustafaj tha se nga faktet që kanë dalë Dako, duket se ësthë i privilegjuar nga Prokuroria në hetim, po ashtu shtoi se ai kreu i bashksië së Durrësit i ka dërguar një mesazh të qartë Ramës.

Pjesë nga intervista

Unë kam parë disa gjysmë pohimesh, avokati Maks Haxhia tha se nuk i kishte parë këto fashikuj në dosjen që i ka dhënë prokuroria, kjo tregon se po bëhet një seleksionim të fakteve që do të dërgohen në Gjykatë.

A do arrestohet Vangjush Dako?

Nuk jam në gjendje ta them ,por ku shohim se të tjerë janë arrestuar me këto fakte, duhet të arrestohet dhe Dako. Fakti që ku mbetet jashtë dhe thotë se nuk ka urdhër –arresti, tregon se apo trajtohet në mënyrë të privilegjuar, nëse kjo është vërtetë duket se është dora e Ramës dhe fuqia e tij politike.

A ju duken normale ato telefonata normale, dhe a ka një sinjal për Ramën?

Unë kam bërë më shumë fushata se Dako dhe në mënyrë absolute kurrë nuk patur kontakte me ndonjë kriminel edhe pse i kisha nëpër këmbë gjithë kohës. Nuk është e domosdoshme ti takosh të gjithë se populli thotë se po fjete me pula do zgjohesh me pleshta.

Ndërsa për sa i përket mesazhit që i ka dërguar Ramës, ne kemi parë se ca ndodhi me Tahirin kur u bë ky mesazh, dhe kjo gjë më jep bindjen se këto kode janë efikase.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.