Sociale

Rama heq reklamat e basteve nga portalet, por ende jo nga zyrat e shtetit

Kryeministri Edi Rama urdhëroi të gjitha portalet në Shqipëri të heqin reklamat e kompanive të basteve, por një urdhër i tillë nuk funksionon ende për zyrat shtetërore.

Opinion.al publikon një foto të një sporteli të postës shqiptare në Tiranë, ku kompania e basteve sportive ‘Bastarena.com’, është edhe partner i saj.

Ditën e djeshme kryeministri Edi Rama foli me ashpërsi për lojërat e fatit, duke i parlajmëruar biznesmenët në këtë fushë se që nga 1 janari nuk do të ngrihet më asnjë qepen kazinosh e llotosh në zonat e banuara.

Ai gjithashtu rezervoi një paralajmrim për mediat, duke bërë thirrje që “brenda 24 orësh të heqin të gjithë reklamat e basteve sportive nga radiot, portalet apo televizionet” dhe i kërkoi AMA-s të monitorojë procesin.

AKEP ka njoftuar të mërkurën se pas vendimit të kryeministrit Edi Rama për të hequr të gjitha reklamat, portalet i kanë hequr, menjëherë dhe vullnetarisht.

Ndërkohë që AKEP në bashkëpunim me AMA dhe institucionet e tjera të përfshira do të vijojë monitorimin e zbatimit të legjislacionit në këtë fushë dhe do të bllok

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.