Aktualitet

Porosi amerikane në Tiranë, zv.ambasadorja: Hetoni Saimir Tahirin dhe Shullazin!

E ngarkuara me pune e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Leyla Moses-Ones, e cila zëvendëson përkohësisht ambasadorin pas largimit të Donald Lu-zë, bëri apel sot për të hetuar lidhjet e politikës me krimin. Mes të tjerash ajo përmendi edhe emrin e Saimir Tahirit.

“Duhet të vijojnë hetimet ndaj Saimir Tahirit dhe Shullazit. Brezi i korruptuar duhet të largohet së shpejti dhe ju duhet të ndërtoni një sistem të drejtë. SHBA do të vazhdojë të mbështesë luftën kundër gjyqtarëve dhe prokurorëve që përdorin opozitat e tyre për t’u pasuruar”, tha ajo gjatë fjalës në ceremoninë e diplomimit të 16 magjistratëve të rinj.

Po kështu ajo kërkoi edhe zhbllokimin e menjëhershëm të punës për ngritjen e SPAK-ut dhe Byrosë Kombëtare të Hetimit.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.