Politike

Referendumi në Maqedoni, Kryemadhi: Qytetarët mesazh të qartë për perspektivën euro-atlantike

Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi ka përshëndetur votimin për referendumin e zhvilluar të dielën në Maqedoni.

Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, Kryemadhi shkruan se qytetarët e Maqedonisë kanë dhanë mesazhin e qartë për perspektivën e tyre euro-atlantike.

“Dëshiroj të përshëndes vullnetin e shprehur nga populli maqedonas për realizimin përfundimtar të marrëveshjes me shtetin fqinj Greqinë për çështjen e emrit. Qytetarët e Maqedonisë dhanë mesazhin e qartë për perspektivën e tyre euro-atlantike. I takon politikës maqedonase të veprojë me maturi për realizimin e marrëveshjes me Greqinë dhe etapave të integrimit të vendit në familjen euro-atlantike”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.