Bota

Pacolli shfaqet inferior/ Arrin ta prekë Trumpin dhe e shpall si fitore

Ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Behgjet (në fakt: Bexhet) Pacolli, në Facebook ka publikuar pamje që e shfaqin atë duke u përshëndetur me presidentin e SHBA-së, Donald Trump.

“Kënaqësi të takohem përsëri me presidentin Trump”, ka shkruar shefi i diplomacisë kosovare në llogarinë e vet të Facebook-ut.

Pacolli nuk ka dhënë detaje të tjera rreth këtij takimi që duket të jetë një përshëndetje e rastësishme në një korridor të selisë së OKB –së në Nju- Jork.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbehgjeti%2Fvideos%2F944201039112978%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.