Aktualitet

As 9 muaj në detyrë/ Arrestohet kreu i Hipotekës në Shkodër

Policia ka arrestuar kreun e Hipotekës në Shkodër, Zamir Leka. Arrestimi i tij është bërë pas një urdhëri të firmosur nga prokuroria. Mësohet se ndaj tij rëndon akuza për korrupsion dhe shpërdorim detyre. Zamir Leka u emërua me 18 janar të këtij viti si drejtor i Hipotekës. Bashkë me të është arrestuar edhe një vartësja e tij në Hipotekë, shetësja Mirjam Bletaj.

Disa ditë më parë prokuroria arrestoi shtetasin Mirjam Bletaj, ish-jurist në hipotekën e Shkodrës gjatë viteve të fundit si dhe shtetasin Sokol Tirana që bashkë me shtetasin tjetër Johan Zefi dyshohen si sekserët që do i merrnin një mijë euro shtetasit Ndoc Taraj, ky i fundit pronar i një objekti që ishte i gatshëm të paguante para për të nxjerrë në mënyrë të përshpejtuar çertefikatën e pronësisë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.