Aktualitet

Arta Marku ‘hakmerret’ ndaj prokurorit të dosjes ‘Tahiri’. E transferon në Pogradec

Tre nga 10 prokurorët, për të cilët kryeprokurorja Arta Marku urdhëroi hetimin disiplinor janë transferuar nga Prokuroria e Krimeve të Rënda në Prokuroritë e rretheve. Mes tyre është dhe prokurori i dosjes ‘Tahiri’, Besim Hajdarmataj.

Konkretisht Prokurori i Pergjithshem urdheroi caktimin e perkohshem te prokuroreve:

Olsian Çela nga Prokuroria për Krime të Rënda caktohet në Prokurorinë e Beratit.

Sonila Muhametaj nga Prokuroria për Krime të Rënda caktohet në Prokurorinë e Pukës.

Besim Hajdarmataj nga Prokuroria për Krime të Rënda caktohet në Prokurorinë e Pogradecit.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.