Showbizz

S’ka më dyshime! Orinda Huta i zuri vendin, Nevina Shtylla merr këtë

Sezoni i ri televiziv është shoqëruar me një sërë lëvizjesh të moderatorëve nga njëri televizion në tjetrin.

Një lëvizje për të cilën është folur shumë ka qenë edhe ajo e Orinda Hutës, e cila tashmë ka kaluar zyrtarisht në TVKlan.

Orinda Huta do të moderojë emisionin “Jo vetëm modë”, emision ku i cili sezonin e kaluar është moderuara nga Nevina Shtylla. Po me Nevinën çfarë do të ndodhë?

Ashtu siç ishte folur disa ditë më parë, Nevina do të jetë pjesë e “Procesit Sportiv” në krah të Edi Manushit për sezonin e ri.

Është Fjoralba Ponari ajo që ka publikuar një foto në të cilën shkruan: Ëndrra e Manushit u plotësua, një bionde dhe një brune.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.