Aktualitet

Rama përshëndet me ironi heqjen e vizave për Kosovën

Kryeministri Edi Rama, ka zgjedhur dozat e ironisë për të përshëndetur hapin e madh drejt liberalizimit të vizave për Kosovën. Ai ka ironizuar Parlamentin Europian, për këtë vonesë duke u shprehur se “hoqi nga vetja njollën”. Rama ka theksuar gjithashtu faktin se Kosova është i vetmi vend që lëviz me viza në Europë, por duke e përshëndetur edhe hapin e hedhur sot.

Postimi i plotë:

Shyqyr që Parlamenti Europian e hoqi nga vetja njollën me të cilën Europa ka kaq vjet që cënon flamurin e vet duke mos hequr vizat për Kosovën!Kosova mbetet dhe për pak kohë i vetmi vend me viza për në Europë, por kjo e sotmja është një hap për t’u përshëndetur sidoqoftë

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.