Politike

Opozita bojkoton nesër Kuvendin, mbledhja zhvillohet në Durrës

Grupet parlamentare të opozitës nuk do të shkojnë në Kuvend gjatë seancës plenare as këtë të enjte.

Opozita më herët kishte njoftuar që do të kishte një marrëdhënie të kushtëzuar me Kuvendin, dhe bën me dije se do ta bojkotojë edhe këtë javë seancën plenare.

“Grupet parlamentare te opozites do ta zhvillojne mbledhjen e grupit neser me ora 10.00 ne Durres, tek hotel “Adriatik”. Fjala hyrese e Kryetarit Basha do te jete e hapur per mediat.”, shkruhet në një njoftim nga zyra e shtypit të PD.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.