Aktualitet

Të arrestuarit e Shkodrës dalin para gjyqit. 3 në burg, njëri lirohet

Është dhënë masa e sigurisë për 4 të arrestuarit në aksionin e policisë në qytetin e Shkodrës.

Arrest shtëpie për Asmer Bilalin, ndërsa në arrest me burg me afat 30-ditor u lanë Erogen Brajoviq, Emra Plaku dhe Ilir Rrustemi (Bajri). Akuza ndaj tyre është vetëm për disa fishekë.

Avokatët kanë pretenduar lirim të menjëhershëm pasi prokuroria nuk disponon asnjë provë sipas tyre.

Categories: Aktualitet

Tagged as:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.