Sport

Çudit Luis Enrique, stërvit Spanjën me lojëra mendje

Ndeshja e parë për Ligën e Kombeve kundër Anglisë po afrohet për Spanjën e Luis Enrique që nuk po stërvitet vetëm fizikisht, taktikisht e teknikisht, por edhe psikologjikisht. Tekniku iberik ka vendosur ti cojë të gjithë lojtarët në një Escape Room në Madrid për të krijuar grup dhe për ti mësuar lojtarët të bashkëpunojnë për të arritur një objektiv të vetëm. Një ide e pazakontë e menduar për të stërvitur edhe mendjen.

Escape Room funksionon kështu: një grup personash mbyllen në një dhomë e duhet të përpiqen të dalin brenda një kohe të caktuar, duke kërkuar instruksione e të dhëna të fshehura pas gjëegjëzave e detajeve të studiuara posacërisht nga organizatorët. Një mënyrë zbavitëse e përfshirëse për të ndërtuar një grup të bashkuar. Ideja është të gjithë të bashkuar për të fituar. Ose të paktën kështu shpreson Luis Enrique.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.