Aktualitet

Rinas, kaos dhe vonesa fluturimesh. Ndërhyn edhe policia

Kaosi ka mbërthyer udhëtarët në Aeroportin e vetëm ndërkombëtar të Shqipërisë, atë “Nënë Tereza” të Rinasit, ku shumë fluturime të planifikuara këtë të hënë nga kompania ajrore “Blue Panorama” janë shtyrë për afate kohore tejet të vona.

Vonesat e paplanifikuara dhe të paparalajmëruara kanë prekur thuajse të gjithë ditën, siç tregojnë disa foto të dërguara nga udhëtarë të ndryshëm në rubrikën “Ti Raporton” në Top Channel, ku shihet qartë që ato nisin prej udhëtimit të parë të mëngjesit, në orën 6:30 me destinacion “Malpensën” e Milanos, që është shtyrë për në orën 21:45 të mbrëmjes.

Po ashtu, edhe disa fluturime të tjera të kësaj kompanie janë vonuar, madje disa udhëtarë sjellin me zë e me figurë edhe irritimin e udhëtarëve të pakënaqur, aq sa është bërë e nevojshme edhe ndërhyrja e policisë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.