Aktualitet

“Lekët se të vrava”, 51-vjeçarit i marrin çantën plot me para

Ishte ora 06:40 minuta kur një person i maskuar i vuri pistoletën në kokë. Një kambist është grabitur në lagjen numër 1 të qytetit të Cërrikut.

51-vjeçari A. Ngjela ka thënë në polici se në momentin që ka futur lekët në makinë, grabitësi i ka vënë psitoletën në kokë.

“Lekët se të vrava”, ka deklaruar në polici 51-vjeçari, që sipas tij grabitësi ëhstë larguar me vrap.

Po sipas dëshmisë që ka dhënë në polici, A. Ngjela ka thënë se kishte 14 milionë lekë në makinë dhe po shkonte në biznesin e tij në Elbasan.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.