Aktualitet

Haradinaj: Diskutimi për kufijtë e Kosovës na çon në luftë

Pas takimit të liderëve shtetërorë të vendit, Ramush Haradinaj ka folur ekskluzivisht për emisionin Frontal në T7. Kryeministri ka konfirmuar se ideja e Thaçit për shkëmbim të tërritoreve nuk do të përkrahet e as nuk do të diskutohet në takimin e radhës në Bruksel. Ai tha se territori dhe kufijtë e Kosovës nuk do të negociohen. Haradinaj tha që hapja e kësaj teme çon në luftë dhe konflikte.

“Në dialog nuk do të negociohet për kufijtë e Kosovës.Ne kishim biseda të gjata dhe përmbajtësore, askush nga ne nuk do të dalë nga kushtetuta e vendit dhe nga integriteti e kufijtë e Kosovës”, sqaroi Haradinaj.

Më pas tha se kufijtë nuk negociohen dhe nuk ktheheh prapa kjo çështje.

“Jemi dakord të ketë proces të dialogut, njohje reciproke për Kosovën. Por nuk kthehemi parapa, pra Kosova i ka kufijtë e vet”, tha Haradinaj. “Krejt pikpamjet janë folë, është qëndrim i gjithë neve që territori dhe kufijtë nuk do të diskutohen në Bruksel”, tha kryeministri i Kosoves.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.