Aktualitet

Shantazhi ndaj gjyqtarit/ Flamur Çelaj: Klika e Edramës kërkon të manipulojë Strasburgun, siç vepron në Shqipëri

flamur celaj 39_n

Kryetari i komisionit të sigurisë kombëtare në LSI, Flamur Çelaj ka reaguar sot për bisedën e inçizuar mes të dërguarit të qeverisë, Denar Biba dhe gjyqtarit Ledi Bianku. Sipas Çelajt, shantazhi që i bëhet Biankut për bllokimin e gjyqeve të pronarëve në gjykatën e Strasburgut, tregon se shteti i korruptuar vazhdon të persekutojë qytetarët e vet.

POSTIMI I PLOTE I FLAMUR ÇELAJT

Akoma besoni se Drejtësia është e pavarur ?!!!

Pasi nuk kanë gjetur drejtësi në gjykatat Shqiptare, qytetarët I drejtohen Gjykatës së Strasbourg për drejtësi.

Shteti korruptuar deri në rrënjë vazhdon të perrsekutoj qytetarët e vet, pasi kërkon të manipuloj proçeset në Straburg ashtu siç ka vepruar në Shqipëri…

Kjo ngjarje është treguesi më qartë se në këtë vend nuk ka drejtësi përveç asaj të klikës së edramës.

Flamur Çelaj
Kryetar I Komisionit të Sigurisë Kombëtare
Lëvizja Socialiste për Integrim

denarrii

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.