Aktualitet

Gjykata e lartë hap përsëri garën për anëtarë të KLGJ

Pas shkarkimit të gjyqtarit të Apelit të Durrësit, Besim Trezhnjeva, Gjykata e Lartë ka hapur përsëri garën për anëtar të Këshillit të Lartë Gjyqësor (KLGJ).

Gjykata e Lartë ka ftuar gjykatësit e Apelit në rrethe të kandidojnë për anëtarë në Keshillin e Lartë Gjyqësor.

Kjo është thirrja e dytë nga Gjykata e Lartë për këtë pozicion dhe në rast se edhe pas thirrjes së dytë nuk paraqiten kandidatë nga shkallët e papërfaqësuara të gjyqësorit, zgjedhja e tyre bëhet me short nga radhët e gjyqtarëve që kanë kandiduar për vendin vakant.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.