Sport

Çerekfinalet e Champions, UEFA pranon sistemin VAR

Sistemi “VAR” gati të jetë përcaktues edhe në UEFA Champions League. Sipas asaj që shkruajnë mediat angleze, ky sistem ndihmës për gjyqtarët do të zbatohet në Ligën e Kampionëve, duke nisur nga ky sezon.

Sipas asaj që shkruan “The Times”, bosët e UEFA-s ishin “të impresionuar” nga mënyra se si VAR përmirësuar nivelin e gjykimit gjatë Kupës së Botës në Rusi dhe pritet që ky sistem të aplikohet edhe në fazën e çerekfinaleve të Champions League.

Megjithëse, Presidenti i UEFA-s, Aleksandar Ceferin e kishte përjashtuar më parë përdorimin e tij në Ligën e Kampionëve.

Një vendim përfundimtar do të merret në fund të shtatorit dhe deri atëherë gjithçka mund të ndodh.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.