Sociale

Foto/ Ja kushtet mizerabel të dy kuzhinave në Llogara

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar dy restorante në Llogara, për përdorim produktesh të skaduara si dhe ushtrim aktiviteti në kundërshtim me standardet e sigurisë ushqimore si dhe në kushte të rënda higjieno-sanitare. Konkretisht në këto dy lokale, që shërbenin si piceri dhe restorante, janë gjetur dhe sekuestruar miell dhe pana me afate të tejkaluara të skadencës.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.