Aktualitet

Kapen dy ngarkesa me drogë në kufirin greko-shqiptar, në total mbi 2 kuintalë drogë. Në Nea Selefkia, Igumenicë, është gjetur një automjet i braktisur. Brenda tij u gjetën dhe sekuestruan 42 pako me 144 kg 110 gram marijuane. Rezulton se mjeti është vjedhur në 13.07.2018 në Kordhelio-Evosmu. Vijojnë kërkimet për gjetjen e trafikantëve.

Në Kompoti, Artë, është kapur një mjet që vinte nga kufiri gjelbër. Brenda në mjet u gjeten dhe sekuestruan 100 pako me 102 kg 593 gram marijuane. U arrestua drejtuesja e mjetit, femër greke 52 vjeç dhe u shpall në kërkim pronari i mjetit, një mashkull grek 29 vjeç.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.