Aktualitet Bota

Tragjedia e Genoa-s, kush është shqiptari me fat që kaloi në urë pak minuta para shembjes

Në tragjedi të tilla, kur ato ndodhin në vende me shumë shqiptarë, siç edhe Italia, “veshët ngrehen” për të marrë vesh nëse e ka pasuar dhe ndonjë bashkëatdhetar.

Ambasada shqiptare në Itali tha në një deklaratë se po e ndjek më vëmendje gjithë çpo ndodh me pasojat nga rrëzimi i urës “Morandi”, dhe se për momentin nuk bëhej fjalë për ndonjë shqiptar mes viktimave apo të lënduar.

Por ndërkohë është vetë një shqiptar që ka qenë aty, pak para shembjes, duke falenderuar Zotin për fatin e madh.

Ai nuk është fare i panjohur; bëhet fjalë për avocation Saimir Visha, i cili shkroi në rrjete:   “Faleminderit Zoti im..mbas 9 min ndodhi tragjedia këtu në Genova”, shkroi Vishaj, duke u pasur nga qindra urime që “ia hodhi” vdekjes

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.