Aktualitet

Njeriu më i pasur në Shqipëri blen një bankë

Njeriun më të pasur në Shqipëri futet dhe në tregun bankar. Ajo që prej ditësh përflitej, tani është bërë zyrtare.
Piraeus Bank S.A. njofton se ka lidhur një marrëveshje me Balfin Group (që drejtohet nga Samir Mane) dhe Komercijalna Banka, për shitjen e aksioneve në filialin e saj në Shqipëri, Tirana Bank.

Lajmi konfirmohet nga vetë banka greke, përmes një njoftimi në faqen e saj online, ku bën me dije se shuma totale e marrëveshjes arrin në 57.3 milionë euro për 98.83% të aksioneve që “Piraeus Bank” ka pasur mbi Tirana Bank.

Gjithashtu në njoftim bëhet me dije se UNICREDIT ka vepruar si këshilltar ekskluziv financiar i “Piraeus Bank” për transaksionin.

Categories: Aktualitet

Tagged as:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.