Aktualitet

Rrëfehet në polici Vilson Brahaj, 5 mijë euro për tritolin në Kamëz

Menjëherë pas arrestimit, i tri Vilson Brahaj ka pranuar që është ai autori i vendosjes së tritolin në banesën e Gazmir Dacit.

Gjatë marrjes në pyetje nga policia ai ka pranuar autorësinë, pasi sipas tij i ishte ofruar një shumë parash. Sipas Neës 24 ai mësohet të ketë thënë se është i papunë dhe i nevojiteshin lekët.

“Mora 5 mijë euro për të vënë tritol. Pranoj autorësinë e vendosjes së lëndës eksplozive. Jam i pa punë nuk kam asnjë të ardhur. Kisha nevojë për para prandaj e bëra”, kanë qenë këto fjalët e të riut që u arrestua sot nga policia.

Ndërsa më tej ai ka treguar se ku e ka blerë lëndën plasëse që më pas e vendosi në banës e Dacit: Tritolin e kam blerë në Fushë-Krujë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.